Ohlédnutí za rokem 2011

12.01.2012 17:39

Během uplynulého roku náš jezdecký klub zaznamenal období rozmachu a to jak v nárustu (samozřejmě i občasnému odpadu :-) ) členů, tak i v počtu závodů a účastnících se členů. Co se týká úspěchů na těchto závodech, dovolím si hodnotit rok 2011 jako úspěšný. Nebudu tady uvádět přesný výčet umístění, ale bylo dost závodů, kde jsme se umístili v první pětce a několikrát i na příčce nejvyšší. Samozřejmě bylo i pár závodů bez lepšího umístění. Ale to do závodění a sportu všeobecně bezesporu patří.

Během velkých prázdnin u nás proběhlo několik turnusů letních táborů. A to jak příměstských (kdy děti přicházeli ráno a odcházeli večer), tak celotýdenních. Hrály se hry, skákalo se na trampolíně, děti se učili starat o koně a samozřejmě se jezdilo. :-D Konec turnusu končil závody, z nichž si děti odnesly i nějaké pěkné ceny.

Náš jezdecký klub se s koňmi také účastnil různých kulturních a společenských akcí, kde jsme na našich koních a ponících vozili děti.

Velkým mezníkem bylo vybudování vlastní pískové jízdárny v našem areálu. Tady jsme si všichni pěkně mákli :-) a musím poděkovat za pomoc i  Lukáši Kuchtovi, P. Ikonomidisovi a panu Foksovi. Takže děkuji :-D

Poděkování taky patří všem lidem, kteří JK jakkoliv během roku pomohli, ať už to bylo tím, že nám poskytli piliny na podestýlku pro koně, při nějaké příležitosti přiložili ruku k dílu, nebo si objednali naše služby a dali nám tak příležitost si na chod klubu aspoň trochu vydělat. Doufám, že i v následujícím roce se bude spolupráce se všemi našimi partnery nadále rozvíjet.

Trošku jsme zaspali vytvoření PFka. Pořád jsem čekal na sníh,a on nepadal....., a na blátě se mi ty koně fotit nechtělo, byť by to vystihovalo počasí této zimy. I tak do Nového roku 2012 přejeme všem hlavně hodně zdraví, štěstí a úspěchů jak v soukromém, tak v pracovním životě. A pokud náhodou už teda nějaký nezdar přijde, hodně síly se z toho oklepat, nezdar překonat a jít dál. Za JK Kopečný Zdeněk